Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ رسول لطفی گفت: این امکان وجود ندارد که صرفا با جواب دادن یک تماس تلفنی تلفن همراه مقصد هک شود و یا به اطلاعات موبایل دسترسی پیدا کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ دست به دست شدن شایعه هک تلفن همراه پس از پاسخگویی به شماره تماس هایی از یک شماره خاص چند روزی است که در فضای مجازی دست به دست می شود و موجب نگرانی بسیاری از شهروندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ رسول لطفی، رییس مرکز عملیات سایبری پلیس فتا ناجا در این خصوص گفت: این امکان وجود ندارد که صرفا با جواب دادن یک تماس تلفنی، تلفن همراه مقصد هک شود و یا به اطلاعات موبایل دسترسی پیدا کرد و این شایعه با اهدافی خاص از سوی برخی سودجویان طراحی شده است.

او افزود: احتمال دارد برخی با شهروندان تماس بگیرند و از طریق مهندسی اجتماعی بخواهند در حین تماس تلفنی اقداماتی شهروندان روی تلفن همراه خود انجام دهند اما صرفا با پاسخگویی تلفن همراه چنین مقوله ای ممکن نیست. با توجه به امکاناتی که روی تلفن های هوشمند وجود دارد این امر امکان پذیر نیست.

رییس مرکز عملیات سایبری پلیس فتا ناجا در رابطه با تلفن های غیرهوشمند نیز اظهار کرد: بحث دسترسی و کنترل از راه دور برای تلفن های همراه هوشمند مطرح است و تلفن های ساده سیستم آن ها به گونه ای نیست که قابل هک باشند بنابراین شهروندان در این زمینه نباید نگران شوند.

این مقام انتظامی با تشریح این قبیل کلاهبرداری ها افزود: شخص سو استفاده گر ممکن است یک سری اطلاعات از راه های مختلف جمع آوری و دو سه مشخصه محدود از یک شهروند را در اختیار داشته باشد که در حین تماس این اطلاعات را مطرح می کند و عنوان می کند که تلفن همراه شما هک شده است در صورتیکه این اطلاعات را از طریقی دیگر به دست آورده و با سواستفاده از این اشرف مخاطبش را مجبور به اقداماتی می کند.

او تصریح کرد: بنابراین صرفا با یک تماس ساده اتفاقی رقم نمی خورد بلکه با یک عملیات مهندسی مخاطب خود را مجاب می کند تا اقداماتی انجام دهند تا با اراده اقدامی صورت بگیرد برای مثال یک درخواست بر روی تلگرام و یا واتس آپ شما ارسال می کند و از شما می خواهد آن را تایید کنید. این امر در ظاهر برای شما بدون مشکل است اما بر روی صفحاتی دیگر برنامه ریزی شده است همچون برداشت غیرمجاز از حساب که در آنجا نیز این امر اتفاق می افتد. 

سرهنگی لطفی با اشاره به نشانه های هک شدن تلفن همراه گفت: این یک فرایند پیچیده است. اشخاصی که از تلفن همراه استفاده می کنند ضرورت دارد تا سواد استفاده از آن را نیز فرا گیرند. شهروندان در وهله اول قسمت دسترسی هر برنامه را چک کنند که آن برنامه به اطلاعات اضافی دسترسی نداشته و اختیاراتی فراتر از حد معمول نداشته باشد.

این کارشناس حوزه سایبری خاطرنشان کرد: مردم هر برنامه ای را بر روی تلفن همراه خود نصب نکنند زیرا برخی از این برنامه ها دو بخشی است و یک بخش آن توسط کاربر و بخش دیگر از راه دور فعال می شود و از این طریق اطلاعات افراد به سرقت می رود.

او ادامه داد: اگر تلفن همراه شخص باتری و یا اینترنت زیادی مصرف می کند به معنای هک شدن تلفن همراه نیست. در این قبیل شواهد از طریق برنامه ای که نصب شده است یک سری اطلاعات محدود جا به جا می شود اما تلفن همراه هک نشده است.

رییس مرکز عملیات سایبری پلیس فتا ناجا با ذکر راه های پیشگیری از هک اظهار کرد: شهروندان حتما بر روی تلفن همراه خود یک ضد ویروس معتبر نصب کنند. این یک راه موثر برای جلوگیری از هک شدن تلفن همراه است. سایت ها و برنامه های مشکوک را شهروندان به هیچ وجه باز نکنند زیرا به سرعت می تواند اطلاعات تلفن همراه فرد را به سرقت ببرد.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هک کردن هک موبایل هک گوشی تلفن همراه روی تلفن بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • اعلام شماره تماس برای دیدار مردمی وزیر بهداشت
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟